Зустріч з командувачем

Previous Image
Next Image

Сьогодні, 13 лютого, командувач Військово-Морських Сил Збройних Сил України віце-адмірал Сергій Гайдук у Одесі відвідав Військово-морський ліцей. Керівник виду Збройних Сил України ознайомився з життєдіяльністю, ходом облаштування навчального закладу, зустрівся з вихованцями, командним і викладацьким складом ліцею.

Віце-адмірал Сергій Гайдук наголосив, що Міністерством оборони України виділяються відповідні кошти на функціонування і розвиток ліцею, крім того, допомогу навчальному закладу надають волонтери, приватні підприємства. Але попереду ще чимало роботи з удосконалення навчально-виховного процесу і покращення побутових умов. Зокрема, серед нагальних завдань – дообладнання класу інформатики, класу морської підготовки, – додав він.

Віце-адмірал Сергій Гайдук також відвідав навчальні класи і житлові приміщення, ознайомився з побутом вихованців. Командувач українських ВМС побував також у нещодавно введеній в дію їдальні ліцею, пообідав разом з ліцеїстами і їх командирами.

Під час спілкування з офіцерами і викладачами, командувач флоту розповів про сьогодення і перспективи розвитку національних ВМС, відповів на запитання. Керівник виду Збройних Сил України також вручив мультимедійний діапроектор, використання якого суттєво вплине на якість доведення і засвоєння навчального матеріалу.