У Військово-морському ліцеї свято бібліотеки

Previous Image
Next Image

У Військово-морському ліцеї в бібліотеці відбувся захід на тему “Бібліотека скликає друзів”.

Бібліотекарі Ірина Павліщева та Світлана Селезько організували книгоквест і провели цікавий захід “вилікуй книгу”, у якому прийняли участь майже всі ліцеїсти ліцею. Переможці книгоквесту отримали солодкі призи і відремонтували всі свої книги. Головна мотивація цього заходу-прийти до бібліотеки і поринути у світ нового і прекрасного. Ліцеїст 1-го взводу 1-ої роти Ковба Руслан сказав, що книга -це виклик, тому що раніше звертався до вікіпедії та гуглу, а сьогодні зрозумів неперевершені можливості книги. Від сьогоднішнього дня кожен ліцеїст  отримав нове сприйняття бібліотеки, яка відкрила нові двері в душу кожної дитини.

0 16.00 в актовій залі відбувся ще один захід на тему ” Книга- вчитель, друг і борець”. Бібліотекарі провели вікторину, в якій знову ліцеїсти змогли показати свої знання з історії,географії,літератури і отримати  заохочуючі призи.

Завершився захід показом відеопрезентації книги “Оголений нерв” автора і очевидиці подій на сході Світлани Толан. В цій книзі автор дає відповіді на запитання, які задають мешканці сходу. Ще раз в фільмі ліцеїсти переглянули всі картини жахіть подій , які відбувалися і зараз відбуваються на сході України. В кінці фільму хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто загинув захищаючи нашу Україну.