Мовно-літературний брейн-ринг на тему “Вечорниці у мовній хатинці”

Previous Image
Next Image
У Військово-морському ліцеї проводився мовно-літературний брейн-ринг на тему “Вечорниці у мовній хатинці”, присвячений Дню української писемності та мови.

Під час брейн-рингу ліцеїсти змагалися на краще знання з української мови та літератури. Не обійшлося і без казкових персонажів, які вирішили завітати у мовну хатинку до наших ліцеїстів. Весела та невгамовна Солоха (завідуюча клубом Анастасія Куриленко) весь час намагалася розбудити Домовичка (ліцеїст Костя Богатирський), який мирно дрімав в куточку, оберігаючи хатинку. Бешкетник чорт (ліцеїст Вадим Зайченко) весь час ластився до Солохи і нападав на Домовичка. Красуня і розумниця Літавиця (бібліотекар Світлана Селезько) влаштувала ліцеїстам справжній іспит на знання української мови та літератури. Привітна господарка (завідуюча бібліотекою Ірина Павліщева) цієї хатинки весь час піклувалася, щоб в хатинці було всім затишно і мирно.
Переможцями мовно-літературного брейн-рингу вийшла команда 1-ої роти, яку начальник ліцею капітан 1-го рангу Віктор Шмигановський нагородив грамотою.
На завершення цього чудового дня всіх чекав святковий стіл з варениками, млинцями і варенням, який організували батьківський комітет і працівники ліцею.