Вечір-пам’яті героїв бою під Крутами

Previous Image
Next Image

20 січня бібпіотекою Військово-морського ліцею було проведено вечір-пам’яті героїв бою під Крутами до 99 річниці “Патріотизм немає часу й віку”.

Три ” України” предстали перед глядачами  зі своєю історією та реаліями. “Молода Україна” 1918 року “розповіла”(за допомогою викладача історії Людмили Коломієць) про бої під Крутами та передумови цих подій, супроводжуючи розповідь світлинами на відео документами тих часів

“Україна середня”-часів Брежнєва  та Горбачова, “згадала свої втрати -мову, синів, та дочок , які загинули у пеклі Афганістану та Чорнобилю, підкріпивши свою розповідь емоційними віршами у виконанні ліцеїстів.

“Україна старша”, сьогодення-провела паралель між молодими патріотами-крутівцями та сучасними героями. Такими, як 16 річний “Народний герой України” Степан Чубенко, закатований бойовиками “Керч” за вірність Україні.

Наостанок всі присутні на заході обвели на папері контур своєї долоні, як символ простягнутої руки підтримки , і написали на цьому малюнку листи до бійців АТО , які були тут же вручені волонтерові Олександру Сиваку для передачі на фронт.