Військово-морський ліцей уклав угоду з Подільским районом Києва про шефські зв’язки та співробітництво

Previous Image
Next Image

З метою забезпечення навчально-виховного процесу у Військово-морському ліцеї, виховання ліцеїстів у дусі відданого служіння Українському народові, любові до військової служби, допомоги у вирішенні матеріальних, соціально-побутових проблем між Військово-морським ліцеєм і Подільським районом міста Києва укладено угоду про шефські зв’язки та співробітництво Документ підписали начальник Військово-морського ліцею капітан 1 рангу Віктор Шмигановський і голова Подільської районної у місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський.

– Ми раді розвивати співпрацю, яка сприяє вихованню майбутніх флотських офіцерів у дусі патріотизму і вірності Батьківщині, – зазначив Валентин Мондриївський. – Нам відомо, що на сьогодні багато юнаків-подолян вже цікавляться тим, як поступити на навчання у ліцеї. І я впевнений, що спільними зусиллями ми створимо цим та іншим юнакам належні побутові умови, бо ми маємо робити все для того, щоб молоде покоління мало можливість реалізовувати себе у напрямку підготовки до захисту Вітчизни, – додав глава району.

Кияни прибули до Одеси з подарунками – сотнями підручників, зібраними школами та ліцеями Подільського району, а також солодощами від одного із столичних підприємців.

Делегація Подільського району міста Києва ознайомилася з навчально-матеріальною базою унікального в Україні навчального закладу, побутом ліцеїстів, поспілкувалася з вихованцями ліцею.