Подарунок від благодійного фонду “На благо Одеси”

Previous Image
Next Image

Директор благодійного фонду “На благо Одеси” Теймуразу Нішніанідзе подарував Військово-морському ліцею машину Chevrolet Tracker.

Про цього доброчинця хочеться сказати багато доброго і хорошого- він один із перших відкликнувся на горе ліцеїста Василя Канюки, котрий отримав травму хребта і знаходиться на реабілітації.

Теймуразу Нішніанідзе і надалі продовжує разом із волонтерами Олександром і Оленою Сивак допомагати в реабілітації ліцеїсту, так як препарати досить дороговартасні і лікування не можна преривати ні на день. Дякуючи таким людям, здоров’я Василя значно покращилося.

Тепер пан Теймуразу, бачачи необхідність Військово-морського ліцею в транспорті (для вирішення господарських і соціально-побутових проблем, для забезпечення здоров’я ліцеїстів-вчасно надання медичної допомоги) і багато інших потреб, вже вкотре робить жертовність Військово-морському ліцею у вигляді машини.

На врученні Військово-морському ліцею машини був присутній перший заступник начальника штабу ВМСУ ЗС України Дмитро Таран, який подякував за подарунок і разом із начальником ліцею подарували благодійнику прапор ВМС України,грамоту-подяку та календар”Незламні”.

Колектив Військово-морського високо цінить людські якості незачерствілої душі в сьогоднішніх реаліях Теймуразу Нішніанідзе.