День знань у Військово-морському ліцеї

Previous Image
Next Image
Для ліцеїстів Військово-морського ліцею 1 вересня день особливий. Вчорашні хлопчаки присвятили себе зовсім не дитячій справі. У красивій морській формі, з військовою виправкою вишикувались на лінійку. Напутнє слово начальника ліцею капітана 1 рангу Шмигановського В.А., благословення матері ліцеїста і окроплення святою водою військовим капеланом о.Олександром УГКЦ, о.Василем та о.Ігорем УПЦ КП.

Дитячою несміливою рукою пролунав перший дзвінок, який сповістив про початок нового навчального року і початок нового життя вчорашніх хлопчаків.
Горді за своїх синів батьки, які сьогодні приїхали з усіх куточків України від Карпат до Криму, від Донбасу до Поділля. Красиві у вишиванках учителі, які покинули свої домівки в анексованому Криму і залишились вірними Україні…хвилююче.
Під музику військового оркестру ліцеїсти разом зі своїми командирами взводів марширували …красиво. І Україна раділа своїм синам! Дружня ліцейська родина прийняла у свої ряди першокурсників, таких  радісних і схвильованих!
По завершенню урочистостей заступник командувача з бойової підготовки провів ввідну лекцію з першокурсниками Військово-морського ліцею та побажав їм успішного навчання.