Військово-морський ліцей відзначає День фізичної культури і спорту

Previous Image
Next Image
Традиційно у другу суботу 9 вересня відзначається День фізичної культури і спорту. Не оминуло це свято і наш Військово-морський ліцей, яке об’єднало весь особовий склад ліцею.

Команда вчителів і військовослужбоців вирішили теж випробувати свої фізичні здібності та вміння.
Під динамічну українську музику, діджеями якої були офіцери ліцею, змагалися з таких видів спорту, як естафета, перетягування канату, волейбол, міні-футбол і гирьовий виду спорту.
Команди показали хорошу витримку, жоден не зійшов з дистанції, продемонстрували високий командний дух, згуртованість, прагнення до перемоги.
Особливо з великим азартом команда ліцеїстів грала у волейбол та футбол проти команди вчителів та своїх командирів.
А які були піруети)!… позаздрили б майстри циркового мистецтва… Тому, якщо в когось були невідреаговані негативні почуття, вони отримали шанс виштовхнути їх назовні.
Переможці були нагороджені грамотами та кубками. Батьківський комітет приготував всякі смаколики. Звичайно були всі втомлені, але щасливі. Емоції, отримані від сьогоднішнього свята ще довго будуть вирувати у душах всіх учасників змагань.
Велике дякую учителям фізкультури Олександру Павліщеву та Костянтину Слободянюку за прекрасно організоване свято, за чудовий настрій і неперевершені емоції.