Патріотична гра “Laser-Strike” на уроці Захисту Вітчизни

Previous Image
Next Image

Ох люблять же ліцеїсти Військово-морського ліцею предмет “Захист Вітчизни”). А вчитель Валерій Деревінський, який веде цей предмет, прикладає всі свої зусилля, вміння, багаторічний досвід і весь вільний час ліцeістам, щоб ці юні хлопчаки стали справжніми патріотами і гідними захисниками своєї Батьківщини.

Для тактичноі підготовки ліцeістів Військово-морський ліцей придбав тренажери двустороннього контакту (Laser-Strike). З допомогою лазертагу можна відпрацьовувати різні тактичні завдання, як ведення розвідки в різних умовах, патрулювання, зустріч з противником, вогневий контакт, встановлення “мін” і ” розмінування ” об’єктів, діі в складних погодних умовах (ніч, дощ) тощо.

Як тільки ліцeісти екіпірувалися в обмундирування (Laser-Strike), зразу ж відчули всю свою відповідальність перед поставленою задачею. Треба було бачити ці очі…я їх бачила. Зосереджені, відповідальні , глибокі і чесні. Чесно кажучи, самій захотілося обмундируватися і пограти в цю чудесну гру. Звичайно, що цe тільки тактична гра, а для ліцeістів всe по справжньому, по дорослому…прeкраснe майбутнє ростe в Украіні.