Святий Миколай у ліцеї

Previous Image
Next Image
Під Миколаєм святим, у куточку,
Я черевика свого залишу
І всі побажання свої на листочку
Дуже старанно йому напишу.
Тихо молитву на ніч прочитаю,
Знаю, він чує, десь поруч стоїть.
Я йому пошепки пообіцяю
Слухатись маму і Бога любить.
В ліжечко тепле ляжу швиденько
Очі закрию і буду чекать…

Чекали на святого Миколая і ліцеїсти Військово-морського ліцею…і сьогодні він прийшов). Прийшов святий Чудотворець з янголом, що приніс дарунки для чемних дітей. А перед цим… прекрасне дійство про вчинки Милосердя і Доброти св.Миколая підготували Ірина Павліщева та Світлана Селезько. Ліцеїсти в жартівливому жанрі показали сценки, в яких св. Миколай творив Милосердя…дійсно чудо. За дотепними жартами та комічним виступом ліцеїстів була велика Любов св. Миколая до бідних і нужденних. На це прекрасне свято до ліцею завітав військовий капелан о. Олександр разом із своїм янголом (донечкою) і подарунками. Хто кращe можe достукатися до дитячої душі , як не священник?
– Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх. А ще в цей День повезло народитися вихователю Миколі Кульчицькому…з таким покровителем можна чудеса творити і… творить). Щирі слова привітання від капітана 2 рангу Олега Селезька і батьківського комітету…гучні оплeски. І була нескінченна кількість грамот, медалей, кубків найкращим спортсменам ліцею, які вручав вчитель фізкультури Олександр Павліщев.
Учитель англійської мови Тетяна Ветлинська зі своїми вихованцями теж підготувала привітання до св.Миколая, пісню “Jingle Bells” співали всі хором. А десь там високо в небі, на білій хмаринці сидів св.Миколай і радів, що Україна має таких прекрасних синів.
Нехай у нашому житті зустрічається якнайбільше добрих людей і, щоб у нас було стільки любові, що нам хотілося б дарувати її оточуючим.Нехай добрий Святий принесе щастя у наші сім’ї і благополуччя та мир рідній Україні.