Подяка за плідну співпрацю

Previous Image
Next Image

Під час передислокації з анексованого Криму Військово-морському ліцею вдалося вивезти зовсім небагато книжок і зовсім мало підручників. На допомогу прийшли небайдужі люди – волонтери Олександр та Альона Сиваки, які поповнили фонд бібліотеки ліцею сучасними книгами. Через волонтерів розпочалася і співпраця з Українським інститутом національної пам’яті та громадським просвітницьким проектом «LIKБЕЗ». Історичний фронт». Ліцей отримав чудову сучасну серію історичних книг, які з задоволенням читають ліцеїсти та використовують вчителі. Напередодні Великодних свят отримали серію книг від Івано-Франківської державної адміністрації. Самі франківці запропонували нам запустити акцію під назвою «Читай українською».

А на сам Великдень отримали нові подарунки уже від Хмельницької області. Серце переповнювали почуття від добрих слів, побажань наших колег і їх готовності до співпраці.
Військово-морський ліцей висловлює величезну вдячність за плідну співпрацю у збереженні та розвитку любові до української мови та літератури, надану допомогу  щодо наповнення художнього фонду бібліотеки ліцею сучасною літературою, виданою українською мовою Івано-Франківській та Хмельницькій міським та обласним держадміністраціям, Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Івана Франка, Івано-Франківському фізико-технічному ліцею-інтернату, педагогічному колективу Прикарпатського Військово-спортивного ліцею, педагогічному колективу школи-інтернату м. Печеніжин Коломийського району Івано-Франківської області, Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці, Хмельницькій обласній бібліотеці для дітей ім. Т. Г. Шевченка, Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва, публічній бібліотеці ім. Лесі Українк
и м.Києва.

Очікуємо надходження книг україномовних перекладів світової класики та сучасних авторів, а також книги українських письменників  та письменниць від централізованої бібліотечної системи міста Львова за посередництвом Лвівської міської ради.