Капусник від випускників

Previous Image
Next Image

Атестати вручені, гості розійшлися і залишилися самі близькі та рідні, але ще стільки недосказано…два роки пліч-о-пліч з “братом” по кубрику …

Кульмінацію цього хвилюючого дня може створити тільки Альона Остапова, учитель української мови та літератури…має талант.
В актовій залі сімейна атмосфера-батьки, учителі, командири-наставники і ліцеїсти…уже вчорашні. Тихо лунає ніжна мелодія і на полотні мигають кадри дворічного життя в ліцеї…весело і сумно. Це свято дороге всім, хто знаходиться в цій залі. Воно дороге батькам, які на протязі двох років хвилювалися за свою дитину, за його перемоги і поразки, дороге учителям, тому що ніхто не проводив з дітьми більше часу, ніж вони, дороге офіцерам-наставникам, що виховали справжніх мужчин та патріотів своєї країни. І в серці кожного із них була гордість за всіх сьогоднішніх випускників.
Випускники прощалися і дарували самі теплі і ніжні слова учителям, командирам -вихователям і звичайно мамі.
Дорогі вчителі! Хай весни до вас летять журавлями,
А ви не старійте ніколи з роками.
Здоров’я і щастя ми зичим без ліку,
І довгого, довгого, довгого віку.
Театральний гурток Ірини Павліщевої підготував феєричну прощальну сценку , адже деякі актори сьогодні теж прощалися з ліцеєм. Не забули завітати в гості до ліцеєстів вже знайомі нам баба Палажка та баба Параска(Ірина Павліщева та Світлана Селезько)…ох і налузали ж вони насіння).
Щирі слова, гарна пісня , коровай від друзів з 7-ої гімназії і напутні слова начальника Військово-морського ліцею капітана 1 рангу Віктора Шмигановського:
-Ось і настав цей хвилюючий, незабутній, водночас щасливий і сумний час, коли Ви, дорогі наші дорослі ліцеїсти, вилітаєте із рідного ліцейного гнізда, яке 2 роки було для Вас рідним домом, зручним і затишним, у якому Ви відчули і радощі, й перемоги, знайшли під час навчання щирих і надійних друзів.
У вирі дорослого життя не розгубіть вдячність і добру пам’ять. І куди б не закинула Вас доля, пам’ятайте наш ліцей. Ми завжди раді зустрічі з Вами. Для нас Ви завжди залишитеся мудрими, добрими, надійними, улюбленими нашими ліцеїстами. Для Вас двері ліцею, як і наші серця, завжди відкриті!
…Вручення вишиванок, як Материнського оберегу на довгу та щасливу дорогу. В добру путь наші любі і чекаємо в гості.