Новий навчальний рік у Військово-морському ліцею розпочався

Previous Image
Next Image

 

Як один день пролетіли літні канікули. Пінисті хвилі, піщані пляжі, лісові походи, бабусине село і безтурботне життя закінчилися з останнім серпневим днем.

Міцні, засмаглі хлопчаки заполонили двір Військово-морського ліцею. Свято 1 вересня завжди радісне і дуже хвилююче. Особливо для хлопців, які вперше стали ліцеїстами і стоять в одній шерензі з офіцерами, котрі є учасниками ООС і у свій час не зрадили присязі. Сьогодні Військово-морський ліцей вітає і радо приймає у свою велику дружню ліцейську сім’ю новачків. Та хіба буває родина без батьків? Адже вони наші перші порадники, наші помічники від першого шкільного дня й до останнього дзвоника вони поруч з нами.

Майже весь колектив на чолі з начальником ліцею капітаном 1 рангу Віктором Шмигановським вийшов з Криму …незрадливі!

З напутнім словом до ліцеїстів звернувся заступник командувача з бойової підготовки контр-адмірал Олексій Неїжпапа,який побажав здоров’я і сім футів під кілем.

Ліцеїсти гордо співають гімн нашої держави,даруючи надію всім присутнім на яскраве майбутнє! Звучить молитва , окроплення святою водою о.Олександром і о.Василем і перший дзвоник, який пролунав і звістив про новий вересень,нові сподівання та мрії. Дзвінок дали ліцеїст Павлишенець і Владислав Ветлинський,він іще маленький,але справжній моряк! Новий навчальний рік розпочався! Хлопці, хай Ваша стежина знань буде радісною і повною приємних сюрпризів! Терпіння, натхнення і нових звершень вам, наші любі ліцеїсти.