Поїздка до Львівського ліцею імені Героїв Крут

Previous Image
Next Image

Захоплюючою і змістовною була поїздка ліцеїстів до Львівського державного ліцею імені Героїв Крут.

Цікаве спілкування з однолітками, екскурсія по ліцею і несподівана тепла зустріч з військовим моряком, членом екіпажу малого броньованого катера “Нікополь” Андрієм Оприско, який нещодавно повернувся з російського полону… сильні емоції.

Андрія Оприска та ліцеїстів Військово-морського ліцею імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного у ліцеї привітав голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, який вручив мужньому моряку відзнаку обласної ради. Ліцеїсти у свою чергу вручили Олександру Ганущину прапор ВМС та пам’ятні подарунки.

А ще була екскурсія в Музей визвольної боротьби, екскурсія в музей “Шевченківський гай”, прогулянка на Високий замок, звідки можна осягнути всю красу чарівного міста… все, як на долоні! Привітність львів’ян, мелодійність україн ської мови, колорит львівських вуличок, запашна львівська кава та смачна українська кухня справили на вихованців ліцею незабутні враження, якими вони ділилися по приїзду до рідного ліцею.

Одночасно у ці дні, відповідно до прийнятого раніше плану ліцейних обмінів, до нас завітали ліцеїсти Львівського ліцею імені Героїв Крут. Надіємося, що ліцеїсти зі Львова отримали не менш приємні враження від Одеси і Чорного моря.