Посвята у ліцеїсти

Previous Image
Next Image

Розпростерла ніжні крила, небо нахилила
Посміхається Покрова до дітей щасливо.

І щастям сьогодні просто світилися ліцеїсти Військово-морського ліцею імені віце – адмірала Володимира Безкоровайного. Довгоочікувана подія – посвята у ліцеїсти – приурочена гарному, осінньому державному святу Дню захисника України та Покрові Божої Матері. Цей день ліцеїсти чекали з нетерпінням і готувалися до нього з усією відповідальністю, адже чоловіки клятву складають один раз в житті.
Біля майбутнього Меморіалу воїнам Одеси та області вихованці ліцею склали клятву на вірність Батьківщині. Підтримати і привітати ліцеїстів прийшли представники Командування Військово-Морських Сил ЗС України, керівництва міста та області, громадських об’єднань, учасники АТО/ООС у Донецькій і Луганській областях, волонтери, а також рідні та друзі ліцеїстів.

Молитва та благословення майбутнім захисникам від духовенства всіх конфесій і привітання першого заступника командувача Військово-Морських Сил Збройних Сил України контр-адмірала Олексія Неїжпапи, як завжди сильно і по батьківськи. Залпи з автоматів у небо! Слава про захисників є безсмертна , пам’ять про їх подвиг – вічна. Уже традиційно жовто-блакитні стрічки від дівчат 7-ої гімназії…справжні берегині).

Красиво крокували сьогодні ліцеїсти на чолі з капітаном 2 рангу Олегом Селезько, потішили всіх присутніх…очей не відірвати). Виховує ліцей гідну зміну!

А уже в стінах рідного ліцею під керівництвом капітана 2 рангу Сергія Плехуна відбулося вручення значків ліцеїстів і грамот особовому складу. Ліцеїстів вітали: контр-адмірал Олексій Неїжпапа, депутат Вінницької міської ради Володимир Савальєв і мами ліцеїстів. Не обійшлося і без запашного короваю)…без хліба ніяк. Теплі обійми рідних, довгі розмови і щирі посмішки…теплі і сонячні, як сьогоднішній день. Дякуємо Мати Божа за чудовий день! Нехай цей місточок доброти та любові між батьками і дітьми ніколи не переривається. Щастя, добра, перемоги і миру нам усім! Слава Україні!