Ліцеїсти на заході з нагоди передачі до складу ВМС ЗС України патрульних катерів

Previous Image
Next Image

Сьогодні ліцеїсти Військово-морського ліцею імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО на чолі з начальником ліцею Віктором ШМИГАНОВСЬКИМ були присутні на заходах з нагоди передачі до складу ВМС ЗС України патрульних катерів «ISLAND», «Старобільськ», «Слов’янськ» та пошуково рятувального судна «Олександр Охрименко».

Під час заходу начальник ліцею Віктор ШМИГАНОВСЬКИЙ зустрівся з Олександром КАЛІНІНИМ – нашим давнім хорошим другом, волонтером, батьком випускника ліцею, який став курсантом Військової академії. Нині Олександр виконує обов’язки голови Старобільської держадміністрації. Разом із Старобільським міським головою Яною ЛІТВІНОВОЮ приїхали на підняття прапорів на катерах.

Пані Яна багато чула про ВМЛ і вирішила скористатися нагодою відвідати « кузню майбутніх офіцерів» – наш ліцей. Зворушливою і теплою була зустріч гостей з вихованцями ліцею з Луганської області, особливо з міста Старобільська. Теплі обійми, щирі розмови про наболіле. Щемко на душі…

А ще був огляд спальних приміщень, навчальних класів, лінгафонного кабінету, їдальні і тиха дружня розмова двох керівників – начальника ліцею і міського голови, мужнього офіцера і тендітної красивої жінки. Їх об’єднала любов до України і прагнення покращити її майбутнє, допомагаючи стати на крило юним ліцеїстам. На прощання обмінялися пам’ятними подарунками і домовилися про співпрацю. Крим і Донбас – Україна.