В’ячеслав КУПРІЄНКО в гостях у ліцеї

Previous Image
Next Image

«…Я сьогодні літав над Донецьком
Я сьогодні над домом літав».
Нині ця пісня у виконанні бойового офіцера, волонтера, барда і друга Військово-морського ліцею В’ячеслава КУПРІЄНКА звучала для всієї ліцейської родини…торкнулася кожного серця.

Комусь пригадався Донбас, а комусь – Крим. Пам’ять і досі болить!
Уже шість років поспіль до ліцею приїжджає В’ячеслав з піснями про війну, любов і надію. Кожна пісня – це історія із життя, глибока і прониклива, історія обпалена війною.

В репертуарі барда прозвучали і пісні, притаманні для юного віку наших хлопчаків, ніжні і романтичні – ах, ці “Чорні панчохи”))). Є в ліцеїстів уже і улюблені традиційні пісні, які співають разом з бардом. Хоча, улюблені ВСІ! Час швидко промайнув, але пісня залишилася в серцях всіх присутніх.

Капітан 2 рангу Сергій ПЛЕХУН від імені командування ліцею вручив В’ячеславу КУПРІЄНКУ пам’ятний подарунок та нагрудний знак “10 років Військово -морському ліцею”. Ніжні червоні троянди та слова щирої вдячності від усього особового складу висловила учитель Людмила КОЛОМІЄЦЬ.

Як тисячі свічок можна запалити від однієї свічки і життя її не стає коротшим, так і сьогодні пісня, якою ділився В’ячеслав, множилася і запалювала серця.

Від усієї ліцейської родини наша Вам шана, В’ячеславе, і щира подяка! Нехай Ваша стежина завжди веде до ліцейської родини! І нехай у Вашому серці буде тепло і сонячно від нашої вдячності. Перемоги Вам в усіх задумах, Перемоги і Миру Україні!
“А я сьогодні літав над Кримом
Чуєш мамо? Над домом літав”…