Голова Верховної Ради України Дмитро РАЗУМКОВ завітав до ліцею

Previous Image
Next Image
Сьогодні до Військово-морського ліцею імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО завітав Голова Верховної Ради України Дмитро РАЗУМКОВ.

Разом із командувачем ВМС ЗС України адміралом Ігорем ВОРОНЧЕНКО, капітаном 2 рангу Сергієм ПЛЕХУНОМ та головою Одеської обласної державної адміністрації Максимом КУЦИМ і головою обласної ради Сергієм ПАРАЩЕНКО відвідав уроки хімії, англійської мови та Захисту Вітчизни, де поспілкувався з ліцеїстами і учителями.
В актовій залі спікер зустрівся з усім особовим складом ліцею і відповів на їх запитання. Побажання від спікера Верховної Ради, щоб наступна зустріч відбулася у Севастополі, в українському Криму – мрія всього особового складу ліцею.
За зразкове виконання службових обов’язків, відданість справі навчання й виховання молодого покоління, сприяння захисту суверенітету та територіальної цілісності України та зміцнення патріотичного духу нагороджено: Почесною Грамотою Верховної Ради України капітан-лейтенанта Богдана АТАМАНА, Грамотою Верховної Ради України ліцеїста Кирила НАУМЕНКА, учителя Анну ЗАКЛИКОВСЬКУ. Цінним подарунком Голови Верховної Ради України – капітана 2 рангу Сергія ПЛЕХУНА. Голова ВР України привітав ліцеїстів-іменинників із Днем народження. В історичному журналі зробив запис з побажанням Перемоги та Миру Україні.