ВПЕРШЕ КРОКУЮЧИ ПЛАЦОМ

Previous Image
Next Image

ВПЕРШЕ КРОКУЮЧИ ПЛАЦОМ!🇺🇦
Візьми труби й барабани
Вітре мій, маестро
І зіграй в морськім ліцею
Зазвучи оркестром!
І оркестр звучав, сповіщаючи про початок нового навчального року у Військово-морському ліцею імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО.

Як приємно та водночас хвилююче знову зустрічати у стінах ліцею такі юні, але мужні серця!
Щиро радіємо, що під Бойовим прапором ліцею, який у 2014 році перевезли з Севастополя, сьогодні навчатимуться хлопці і дівчата з усіх регіонів України, включаючи Крим і Донбас… єднаємо Вкраїну!

Попереду нелегкий, але надзвичайно цікавий і важливий етап. Бажаємо усім вихованцям ліцею творчої наснаги, успіхів у навчанні та спорті, шанувати та гордо нести звання ліцеїста.
Зі щирими словами привітання та настанови ліцеїстам виступив Командувач підготовки Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України капітан першого рангу ПАСІЧНИК Сергій Васильович.

Кожну важливу справу у ліцеї завжди розпочинають з благословення і молитви. Отець Олександр і отець Василь благословили ліцеїстів і окропили усіх присутніх свяченою водою… на здоров’я й Божу опіку.

Вихованцям другої роти Командувач вручив грамоти, як “Кращим ліцеїстам” за предметами.
Працівники ліцею Вадим ДОМБРОВСЬКИЙ і Людмила ШАШКЕВИЧ отримали грамоти та премії від Вінницького міського голови…Є ким пишатися!

Сьогодні від начальника ліцею капітана 1 рангу Віктора ШМИГАНОВСЬКОГО звучали щирі слова подяки – вчителям, які плекають справжніх патріотів нашої держави та щедро діляться своїми знаннями.

Нехай цьогорічний першовересень несе добрий настрій у кожний навчальний заклад, у кожну родину … віри і перемоги нам усім.

Перемоги Україні! 🇺🇦
Зі святом!

Захід було проведено з дотриманням протиепідеміологічних вимог з метою збереження життя та здоров’я випускників та гостей ліцею.