Всеукраїнський День бібліотеки

Previous Image
Next Image

На перехресті доль поєднались дві давні професії – вчитель і бібліотекар. Як одна, так і друга покликані різьбити дитячі душі, зцілювати застиглі серця, бути поводирем у храмі людського духу.

У Військово-морському ліцею імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО працюють чудові бібліотекарі Ірина ПАВЛІЩЕВА І Світлана СЕЛЕЗЬКО. Сьогодні їхнє професійне свято – Всеукраїнський День бібліотеки.

Вітаємо! Добре і щедре серце мають пані Ірина і Світлана, а ще уміння, бажання і творчу винахідливість…уміють підібрати ключик до кожного дитячого серця. На сьогоднішньому святі у Храмі Книг ліцеїстів чекав солодкий сюрприз і, щоб його отримати – потрібно було добре покопатися у всіх закамарках своєї пам’яті.

Бібліотекарі підготували цілу низку літературних квестів, інтерактивних батлів, корзини загадок, всякі дешифровщики та літературні плавання, від яких мозги плавилися. Ліцеїсти вперто відгадували всі «Що? Де? Коли?», смакуючи шоколадкою з кошика привітних господарів бібліотеки. Бібліотека нагадувала мурашник, а солодкі смаколики танули в корзині, як сніг весною.

Все розгадано…інтелектуали! Нагорода переможця кубком попереду. А нашим бібліотекарям Ірині ПАВЛІЩЕВІЙ І Світлані СЕЛЕЗЬКО зичимо великого людського щастя, натхнення, щирих і добрих читацьких посмішок, любові від Всесвіту.

Спасибі за душу, яку кладете на долоні!