Спортивне життя особового складу ліцею

Previous Image
Next Image

Спортивне життя у Військово-морському ліцеї імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО вирує попри карантинні обмеження. У вівторок військовослужбовці ліцею, незалежно від військового звання та посади, пройшли перевірку рівня фізичної підготовленості, здаючи вправи на силу, швидкість та витривалість.

Заліки здали ВСІ. А ще упродовж тижня під керівництвом позаштатного начальника фізичної підготовки і спорту ліцею капітана 2 рангу Максима СУШКА серед ліцеїстів проходили змагання зі стрітболу. Це були цікаві та напружені матчі на кубок начальника ліцею, які вимагали не тільки майстерності гравців, але й відповідної командної тактики. Що стосується результатів, то перше місце посіла команда 2 взводу 2-ої роти.

Сьогодні на урочистому шикуванні відбулося нагородження переможців. Кубок і грамоти вручав начальник ліцею капітан 1 рангу Віктор ШМИГАНОВСЬКИЙ. Капітан переможців Даніїл АВТУШЕНКО виявився ще й кращим гравцем турніру. Молодчина! Грамоту з рук начальника отримав і капітан 2 рангу Максим СУШКО, який на міжнародному одеському марафоні «Самоперевершення» подолав відстань 42 км з неймовірним результатом – 2 години 50 хвилини. Вітаємо! Є на якого рівнятися хлопцям і дівчатам ліцею. І на завершення – щире привітання від начальника і всього особового складу ліцею чудовій людині і прекрасному вихователю 3-го взводу 1-ої роти підполковнику запасу Костянтину ЛУГОВСЬКИХ – йому сьогодні 55! З Днем народження!

Завжди залишайтеся справжнім чоловіком, вірним другом та наставником, відмінним співрозмовником і просто гарною людиною. З роси і води Вам, хороша людино! Гарний Божий день і гарні новини!