Математична гра «Весела математика»

Previous Image
Next Image

Не навчайте дітей так, як навчали вас, бо вони народилися в інші часи.
(Народна мудрість)
У Військово-морському ліцею імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО вчителі постійно працюють над своїм професійним та особистим зростанням, в свою чергу, своїх вихованців вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними майбутніми військовослужбовцями… на уроках панують співпраця та взаєморозуміння.

В ліцеї завершився тиждень математики. Учителі математики Олена ПОПРОЦЬКА та Людмила ШАШКЕВИЧ серед ліцеїстів 10-х класів провели математичну гру «Весела математика». І як годиться, жюрі, голова якого – начальник ліцею капітан 1 рангу Віктор ШМИГАНОВСЬКИЙ. Під час гри ліцеїсти розгадували шифрограми, брали участь у математичному «бліці», «ламали» голову над «анаграмою», креслили фігури лівою рукою. А ще був артистичний та історичний конкурси… і це все придумали наші математики). Десятикласники продемонстрували добрі знання з математики, із поставленими непростими завданнями справилися, впевнено відповідали на запитання, були активними. Дуже приємно, що хлопці і дівчата можуть не тільки розв’язувати задачі, а й мають почуття гумору, вміють логічно мислити і підтримувати один одного.

Було цікаво і навіть весело. Оце і не посперечаєшся з народною мудрістю…інші часи і математика інша. Судді судили строго. Але мені здалося, що і їм не завжди вдавалося раніше розгадати всі ці математичні ребуси за ліцеїстів). І як в спорті, так і в математиці переможці Є. Грамоти та солодкі призи вручено.

Дякуємо вчителям Олені ПОПРОЦЬКІЙ І Людмилі ШАШКЕВИЧ за ті емоціі, знання та настрій, який подарували всім присутнім на математичній грі.