Книги-найкращі подарунки для ліцеїстів

Previous Image
Next Image

Кажуть, що людину можна пізнати по тих книгах, які вона читає. У Військово-морському ліцеї імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО ліцеїсти читають цікаві та корисні книги. Багато книг подаровані друзями ліцею, а друзі завжди дарують найкраще.

Сьогодні до ліцею завітав військово- морський капелан УГКЦ Олександр СМЕРЕЧИНСЬКИЙ разом із директором видавництва «Фенікс» м. Одеса Тимуром КОРОТКИМ.

Одночасно пан Тимур є завідувачем кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Національного авіаційного університету м. Київ, членом журналістів України, доцентом і радником президента Товариства Червоний Хрест. Видно, що людина любить книги…начитаний і розумний. Візит Тимура КОРОТКОГО був доброчинним – подарувати ліцеїстам свої книги на морську тематику.

Ліцейська бібліотека на днях передислокувалася у велике світле приміщення, тому місця для книг достатньо. Окрім цього, пан Тимур домовився з начальником ліцею Віктором ШМИГАНОВСЬКИМ про співпрацю з навчальним закладом (надзвичайно цікава пропозиція).

Дякуємо Всевишньому за те, що в потрібний час посилає потрібних людей. Нехай сторицею повертається Вам, пане Тимуре, добро за Ваші вчинки.