День фізичної культури і спорту в ліцеї

Previous Image
Next Image

Традиційно у другу суботу 11 вересня відзначається День фізичної культури і спорту. Це свято об’єднало весь особовий склад ліцею. В перериві між змаганнями учителі і офіцери разом зі своїми вихованцями грали волейбол, морально налаштовували на перемогу, дружно спілкувалися…одна ж ліцейська родина. Бібліотекарі ліцею Ірина ПАВЛІЩЕВА та Світлана СЕЛЕЗЬКО організували книжкову виставку “Спорт – це здоров’я”.

Всім учасниками були запропоновані інтерактивні вікторини, питання яких були зашифровані GR-кодом. Переможці отримали призи і смаколики…ох ці ж бібліотекарі). В ліцеї без любові до дітей ніяк!

Команди учасників змагалися з таких видів спорту, як естафета, перетягування канату, гра в волейбол. Хлопці і дівчата показали хорошу витримку, жоден не зійшов з дистанції, продемонстрували високий командний дух, згуртованість, прагнення до перемоги.
Тому, якщо в когось були невідреаговані негативні почуття, вони отримали шанс виштовхнути їх назовні).

Переможці були нагороджені грамотами та кубками. Звичайно були всі втомлені, але щасливі. Емоції, отримані від цього дня ще довго будуть вирувати у душах всіх учасників змагань. Окремо хочеться згадати основних організаторів цього спортивного свята – учитель фізкультури, майстер спорту Олександр ПАВЛІЩЕВ, Костянтин СЛОБОДЯНЮК, капітан 2 рангу Олег СЕЛЕЗЬКО та учитель предмету “Захист України” Валерій ДЕРЕВІНСЬКИЙ. Дякуємо за прекрасно організоване свято, за чудовий настрій і неперевершені емоції