Щира вдячність за допомогу

Previous Image
Next Image

Дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

З моменту передислокації Військово-морського ліцею імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО в Одесу ми зустріли людей, які не залишились осторонь від наших проблем. Серед них, нині Народний депутат України Соломія БОБРОВСЬКА. Пані Соломія, в черговий раз, прийшла на допомогу ліцею. У 2014 набір ліцеїстів складав 80 хлопчаків, і саме таку кількість підручників за новою програмою нами було отримано по державній квоті. Але за ці роки наш ліцей гідно зарекомендував себе на освітньому просторі, збільшилася кількість бажаючих поступити, квоти були збільшені до 100 ліцеїстів. Постала проблема забезпечення підручниками. Пані Соломія одразу відгукнулася на нашу проблему і за підтримки ДНУ “Інститут модернізації змісту освіти” (директор БАЖЕНКОВ Є. ) допомогла з її вирішенням. На разі ми отримали повний комплект підручників, яких не вистачало (132 – 10 клас, 268 – 11 клас). Щира вдячність всім за допомогу.

В народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.

Нехай Ваша доброта і щедрість, пані Соломіє, повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому