Оголошення для абітурієнтів та батьків (опікунів)

Оголошення для абітурієнтів та батькив (опікунів)
ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ ТА ЇХНІ БАТЬКИ (ОПІКУНИ)
Щоб стати адміралом у майбутньому, слід почати з флотського ліцею. В умовах широкомасштабної російської агресії, поки наші воїни стримують ворога, триває інша не менш важлива освітня робота− виховання та навчання молоді. Важлива роль у цьому процесі належить Військово-морському ліцею імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО.

У 2014 році наш навчальний заклад разом з усім особовим складом, у зв’язку з анексією Криму, був передислокований з Севастополя до Одеси. Військово-морський ліцей є справжньою кузнею гартування майбутніх військових моряків. Вихованці ліцею не раз доводили, що в нашому закладі вони не лише здобували знання, — тут формувалися їхні погляди і майбутні орієнтири. Для багатьох це місце стало рідною домівкою, а офіцери, вчителі й вихователі − батьками на все життя.

Зараз у кожного з нас свій фронт і своя зброя. Через те що 2021 – 2022 н.р.у багатьох закладах середньої освіти завершився пізніше, приймальною комісією ліцею подовжено прийом документів вступників.

Комісія з прийому справ працює з 10:00 до 16:00 у робочі дні без перерви на обід (крім вихідних та святкових днів).

Документи до приймальної комісії подаються батьками (вступником) особисто або поштою зручним для Вас способом:

  • “Укрпошта” – Військово-морський ліцей, вул. Фонтанська дорога, 14, м. Одеса, 65021;
  • “Нова Пошта” відділення №18 – Військово-морський ліцей, вул. Фонтанська дорога, 14, м. Одеса (адресна доставка); контактний телефон: 0502955435
  • або доставити особисто за тією ж адресою.

Час і місце проведення вступних іспитів буде повідомлено додатково. Слідкуйте за інформацією на сайтах.

Правила прийому та іншу інформацію для вступників можете переглянути на офіційному сайті ліцею за посиланням: http://vml.org.ua/ та сторінці у Facebook https://www.facebook.com/Військово-морський-ліцей.

Ласкаво просимо до нашого ліцею!

Дякуємо Вам, ВОЇНИ, за шанс, який Ви надаєте наступним поколінням!