Вчителько моя, зоре світова…

Previous Image
Next Image

Сонечко встає і шумить трава.
Бачу стежку, де проходиш ти, рідна ти.
Вчителько моя, зоре світова …
Учитель…Шляхетна і відповідальна професія перед Богом і батьками, які довірили учителям плекати своє майбутнє. В душі вчителя горить і не згасає іскра дитинства, вони працюють в особливому світі вічної юності і надії, до них звернені десятки допитлих очей кожного дня, які чекають на диво і відповіді на тисячі «чому?»

Майже всі вчителі нашого ліцею в 2014 році покинули в Криму свої домівки і передислокувалися разом з ліцеєм…життя заново. І зараз, коли в Україні війна, знову переїжджають разом зі своїми вихованцями та працюють на освітньому фронті, навчають, виховують і віддають ліцеїстам тепло своїх сердець, своєю позицією та любов’ю до рідної землі впливають на становлення майбутніх офіцерів…проживають десятки доль, залишаються провідниками світла, віри в перемогу і щасливе майбутнє рідної України.

Сьогодні найтепліші вітання з Днем учителя від начальника ліцею капітана 1 рангу Віктора ШМИГАНОВСЬКОГО. Щира подяка за натхненну працю, терпіння, мудрість та незрадливе, любляче серце до дітей і своєї землі. – Війни виграють не генерали, війни виграють шкільні вчителі та парафіяльні священники (Отто фон Бісмарк),- процитував Віктор ШМИГАНОВСЬКИЙ. Неймовірне креативне привітання нашим вчителям підготувала разом із ліцеїстами Діана ОСТАПОВА…це було круто! Емоційну гаму почуттів викликали привітання хлопців і дівчат. Сльози переплелися із радісними посмішками. Міцного здоров’я вам, наші любі вчителі, рідної оселі, родинного тепла, достатку, щастя і Божої опіки.

Дякуємо за цей день нашим ЗСУ!
Вічна пам’ять і слава полеглим Героям!
Перемоги рідній Україні!