Подарунки для ліцеїстів від ліцейських друзів

Previous Image
Next Image

А ось і гості на порозі…).Сьогодні до ліцею завітали наші давні друзі –пані Ірина та пан Микола, які займаються волонтерською діяльністю ще з часів Майдану 2014 року і є представниками Науково–дослідного підприємства міста Києва. І як сказала пані Ірина, – Ми завжди відповідальні перед Україною і нашими захисниками, адже кожна спокійна хвилина в нашому житті- завдяки ЗСУ! А наш обов’язок – допомагати і наближати Перемогу УКРАЇНИ.

А який потрібний і чудовий подарунок від наших друзів – підручники для ліцеїстів з англійської мови напрямку NAVY (військово-морського направлення), методички для вчителів, cловники, художня література, тестові зошити …майбутні офіцери європейської країни!

Дякуємо від всього серця! Душевна і щира розмова відбулася з нашими друзями в кабінеті начальника ліцею капітана 1 рангу Віктора ШМИГАНОВСЬКОГО… про життя ліцею, про хлопців та дівчат, про війну і про те, що найбільше тривожить у цей важкий час.

Згадали всіх ліцейських випускників, хто зараз боронить Україну, а хто уже і в Божих обіймах на небі…їм би жити і жити – пам’ятаємо навіки! Маленький екскурс по ліцею –затишна бібліотека і її чарівна господиня Світлана СЕЛЕЗЬКО. Жодного відвідувача без цукерки не відпустить). А книг–читати не перечитати! І звичайно ж візит до дівчат –ліцеїсток. А які двоярусні ліжка у наших вихованок, що в свій час теж подарувала наша дорога гостя…зручні та надійні. Пані Ірина процитувала фразу із книги адмірала Вільяма Г. Макрейвена «Застеляйте ліжко»,- «Якщо хочете змінити світ, застеліть спочатку ліжко». І це наші вихованки добре знають – ліжка застелені завжди.

Люди, які роблять добрі вчинки завжди щасливі, адже доброта уособлює в собі турботу, благодійність і любов, які повертаються до них сторицею.