Ліцейська родина святкує Великодний День!

Previous Image
Next Image

У небі чути передзвін церковних дзвонів – Христос ВОСКРЕС, Воістину ВОСКРЕС! Ліцейська родина дочекалася найсвітлішого свята у році – ВЕЛИКОДНЯ …за все дякуємо Богу!

А вчора в гості до ліцею завітав отець Василь ВИРОЗУБ, капелан, який провів у російському полоні більше двох місяців. Витримав тортури і не зламався. Отець Василь зігрів всіх теплим словом, впевненістю, що все можна пережити і незламною вірою у Перемогу!

Паски до Великодня – освячені. А ось на порозі і отець Роман із семінаристами та зі своїми смачними пасками і ковбасою). В свій час отець Роман приїхав із Америки і тепер у нашому ліцеї вчить наших хлопців та дівчат духовним наукам, любові до ближнього і до Батьківщини!

Дякуємо отцям Василю і Роману за Боже слово, за молитви і жертовне служіння українському народові. І щиро дякуємо, Світлані РИЗУНИК за найкращі і найсмачніші паски в Одесі…золоті руки у майстрині.

Зичимо всім ліцейським друзям Великодньої радості, милосердя, віри, Господньої ласки, злагоди у ваших оселях, а в душах – спокою. Нехай у Вашому житті завжди буде місце для дива та добра.І буде час для теплих слів та обіймів.

ЖИТТЯ нашим захисникам!
Чекаємо на повернення всіх українців з полону!
Вічна пам’ять тим, хто загинув захищаючи Україну !
ПЕРЕМОГИ нашій рідній Україні!