Засновник «Національного реєстру рекордів України» в гостях у ліцеїстів

Previous Image
Next Image

Є люди, як сонце, що вийшло із –за хмарки в холодну погоду і стало зразу тепло)…зігріло. Такі люди є частими гостями нашого ліцею. На початку широмасштабної війни наш ліцей став частиною великої родини підшефних закладів Благодійний фонд “МіСт” ім. М.Савенка, засновником якого є ДМИТРО САВЕНКО.

Саме його надійне плече підтримки відчуваємо постійно. Сьогодні до ліцею завітав президент цього фонду Сергій ІСАЄНКО із надзвичайно цікавою і відомою людиною Валентином ЩЕРБАЧОВИМ (про мету візиту пізніше). Про Валентина Васильовича можна розповідати безкінечно, тому що таку багатогранну особистість рідко де можна зустріти, це – ціла епоха спортивної журналістики, спортивний коментатор, засновник «Національного реєстру рекордів України», альпініст… та невгамовний мандрівник по найвищих вершинах світу.

Екстремальні пригоди його тільки надихають. Журналіст 48 разів сходив на вершини найвищих у світі гір Гімалаїв, якщо не згадати про його мандри. У Непалі, до речі, є доволі багато безіменних вершин, тож Валентин Васильович офіційно присвоїв назву вершині, яку відвідав – «Герої України». З особливою теплотою мандрівник розповідає про Антарктиду, її морських мешканців, станцію імені Академіка Вернадського та її діяльність. Ліцеїстам було продемонстровано відеоролик з дивовижними мандрами Валентина ЩЕРБАЧОВА. Енергійний, спортивний, підтягнутий мужчина, а за плечима 77. Вік можна перехитрити великою любов’ю до життя!

А скільки всяких пригод…не описати!
І це місця, куди рідко ступає нога людини.

Валентин Васильович є також Почесним волонтером благодійного фонду”МіСт” і разом вони творять добрі справи в такий нелегкий для України час.

Начальник ліцею капітан 1 рангу Віктор ШМИГАНОВСЬКИЙ провів наших гостей по навчальних класах, спальних приміщеннях, розповів про життя хлопців та дівчат і разом обговорили насущні проблеми ліцею. Дякуємо ДМИТРУ САВЕНКУ та Сергію ІСАЄНКУ за ВСЕ, що вони роблять для ліцеїстів, для дітей нашої країни і на благо України.

Дякуємо Валентину ЩЕРБАЧОВУ за сьогоднішній день ( найцікавіше в наступній статті)!
З такими людьми Україна обов’язково переможе!
#МіСт_ОК_РАЗОМ