Змагання ліцеїстів у вікторині “Битва розумів”

Previous Image
Next Image

Ще вчора вихованці нашого ліцею встановили рекорд Україн, який був занесений до «Національного реєстру рекордів України» і продемонстрували свою міцність, а вже сьогодні доводять, що мізки тренувати теж важливо.
Ліцеїсти 1 роти взяли участь у вікторині “Битва розумів”, яку підготували вчитель математики Людмила ШАШКЕВИЧ і вчитель інформатики Вікторія КУЛІШ. Поділившись на команди хлопці і дівчата боролися за право називатися найрозумнішими в ліцеї.

Учасниками стали:
1 взвод «Розумнички» капітан Георгій ТІТАРЕНКО.
2 взвод «Карасики» капітан Дар’я ЛАПЧИНСЬКА.

Ліцеїстам дали можливість заробити справжні кошти під назвою «МАТ». Кожне питання мало свою цінову категорію, а також в кінці ліцеїсти мали змогу витратити всі зароблені МАТИ на подарунки, які для них підготували вчителі Вікторія Сергіївна і Людмила Миколаївна. Та не тільки команди брали участь, а ще всі вболівальники, які теж потім отримали подарунки.

Обирати переможців було непросто, адже хлопці і дівчата, завдяки нашим педагогам, демонстрували добрі знання. Варто зазначити, що для молоді найголовніше було не перемогти, а весело провести час зі своїми вже друзями. Та все ж переможцями з відривом у два МАТИ стала команда «Карасиків», в той час «Розумнички» не засмутились – подарунків вистачило на всіх.

Наш ліцей, як маленька родина, тому такі заходи завжди асоціюються з теплом і підтримкою. Ліцеїсти завжди підтримують один одного, навіть, якщо вони в різних командах.

Ось така потішну і інтелектуальну вікторину сьогодні провели наші учителі. Вітаємо переможців та всіх, хто брав участь або допомагав у її створенні. Такі заходи закріпляють знання та ще більше всіх згуртовують.