Слово мама росте з нами тихо

Previous Image
Next Image

У 1928 році в Канаді почали відзначати День матері, з того часу воно прийшло в Україну і вкоренилось тут. Дуже полюбилось це свято українцям, бо ж з давніх-давен вони з великою повагою і шаною ставились до жінки – матері. До 1939 року день матері був традиційним днем, а потім його заборонили і вже більше не відзначали.

Напередодні Дня матері Діана ОСТАПОВА разом із ліцеїстами підготували захід, на якому привітали всіх найрідніших їм жінок та довели, що бути мамою – це неймовірне щастя.
«Нарешті в Україні почали надавати належне значення святу День матері. Все життя нас вчили поважати жінку – берегиню, матір, а зараз ще й жінку – воїна, яка на рівні з чоловіками йде захищати країну й наближає перемогу.» – наголосив начальник ліцею капітан 1 рангу Віктор ШМИГАНОВСЬКИЙ.

“Ідеальна мама” – яка вона? І чи є відповідь на це питання?
Наші майбутні захисники вважають, що всі мами заслуговують на таке звання. Тому сьогодні вітали всіх, а особливо їхніх вчителів, бо вони їхні другі мами. Для ліцеїстів педагоги найближчі зараз люди і все свято вони наголошували на це!

“Нещодавно я почув такий вислів – ‘Слово мама росте з нами тихо’ – тільки вслухайтесь в ці рядки. Для кожного цей вислів матиме своє значення, а для мене це про силу материнської любові, коли ти дитина, яка не знає, як влаштований цей світ, але знає, що в будь-який незрозумілий момент мама тебе обійме і всі проблеми зникнуть. Мама буде поруч, бо вона тебе любить.

Ірина ПАВЛІЩЕВА і Світлана СЕЛЕЗЬКО в пародійній формі майстерно зіграли бабу Параску і бабу Палажку…таланти.

А хореограф Анастасія підготувала чудовий танець у виконанні вихованців ліцею.
Любіть неньку, шануйте її, бо нема і не буде нікого ріднішого! Весь світ починається з мами. Зі святом!