Випускний і прощання з ліцеєм випускників

Previous Image
Next Image

Вечірнє сонце, дякуємо за день… Легкий смуток і дитяча сльоза теплою хвилею окутали серця всієї ліцейської родини. Випускний і прощання з ліцеєм випускників. Пригадалася одна із безсонних тривожних ночей у підвалі …

– А можна ми гімн заспіваємо, а Ви зробите відео на пам’ять, щоб ми своїм дітям в майбутньому показували чого кацапам НІКОЛИ не можна пробачати.
Наші ліцеїсти – діти війни, у яких рашисти вкрали найкращий час ліцейського життя, повноцінного навчання, розпорошили по всій Україні і за кордонами, вбили батька, зруйнували житло, знищили місто ( село)…,але не зламали.
І вони повернулися! Повернулися до своєї ліцейської родини . Усміхнені, змужнілі, красиві та дорослі наші дівчата і хлопці.
Сіль нашої землі!

Вчора у них була остання вечірня перевірка, яку провів начальник ліцею капітан 1 рангу Віктор ШМИГАНОВСЬКИЙ і командир роти Олексій КОРОТАЄВ, а сьогодні випускний!
Теплі напутні слова від командувача підготовки Командування ВМС коммандора Дмитра КОВАЛЕНКА. Благословення від отця Олександра СМЕРЕЧИНСЬКОГО та матерів наших ліцеїстів. Зворушливе прощальне слово від випускника Віталія ІВАНЧЕНКА. Останній хвилюючий вальс, який підготувала Анастасія ГУРШ-ПОПРОЦЬКА, вручення атестатів зрілості і нарешті останній дзвінок.

Рідні наші діти, як шкода, що так мало були з нами. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане Україна. Бажаємо кожному з Вас стати тією людиною, якою Ви самі будете пишатися, і якою будуть пишатися Ваші батьки і ліцейська родина! ЖИТТЯ Вам, довгого і щасливого у мирній і вільній Україні.

Двері ліцею завжди відкриті для кожного із Вас, дорогі наші випускники! Любимо і завжди виглядаємо на порозі ліцейської домівки.

ДЯКУЄМО, наші сини і дочки, за любов до своєї Батьківщини і за час, що були з ліцейської родиною Бережи Вас Бог!

Найкраща нація світу!

ПЕРЕМОГИ Україні!