Тренування на морських шлюпках ЯЛ -6

Previous Image
Next Image

Непростий навчальний рік в умовах воєнного стану позаду. А зараз у ліцеїстів молодшого курсу розпочалися тренування на морських шлюпках ЯЛ -6. Спочатку «сухі» заняття відбувалися на суші, де дівчата і хлопці на березі відпрацьовували дії по всіх основних командах, які використовуються під час веслування.

Всі взводи пройшли через «сухе» тренування і уже на території веслувального каналу продовжили удосконалення своїх навичок із виконання дій з веслами на воді.
«Головною задачею було відпрацювання техніки веслування, яка вимагає злагоджених і синхронних дій всіх веслувальників. Всі команди продемонстрували добру техніку веслування з ефективним результатом»,- ділиться учитель з морської підготовки Олександр ПАВЛІЩЕВ.
І повеслували, і отримали велике задоволення…майбутні моряки).

І як же ж не скупатися у теплій водичці, коли на небі ні хмаринки, а сонце не скупиться на проміння. От уже радості було! Від душі відпочили на природі біля річки, поганяли м’яча і порибалили).

Дякуємо Богу і ЗСУ за добрий час для наших дітей!
Вітаємо всіх дітей України з Міжнародним днем захисту прав дітей. Сьогодні дитинство наших дітей, зранене сигналами тривог… Дитинство, в якому багато болю й втрат. Дякуємо тим, хто відстоює для українських дітей право на щасливе дитинство і гідне доросле життя.
Перемоги нашій Україні