Турнір з футболу на Кубок пам’яті Героя України Андрія Кизила

Previous Image
Next Image

«Спорт – це не просто гра, це спосіб життя, який вчить нас бути сильними, цілеспрямованими та витривалими». Роджер Федерер

Спортсменам нашого ліцею випала приємна нагода взяти участь у сьомому турнірі з футболу на Кубок пам’яті Героя України Андрія Кизила, який проходив три дні у Київському військовому ліцеї ім. Івана Богуна.

Наша футбольна команда змагалася з командами Київського військового ліцею ім. Івана Богуна, Прикарпатського Військово-Спортивного ліцею, Львівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Крут, Криворізького ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, Волинського обласного ліцею ім. Героїв Небесної Сотні, військового ліцею Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та Чернівецького військово-спортивного ліцею.

За результатами змагань призове місце виборола команда Київського військового ліцею ім. Івана Богуна.

Приємна зустріч відбулася з президентом Української асоціації футболу Андрієм Шевченко, який вручив капітанам команд подарунки від УАФ.

Начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна полковник Євген Камалов подякував всім учасникам змагань та вручив відзнаки командам учасницям турніру, які зайняли 4-9 місця .

Під час цього турніру хлопці встигли подружитися, знайшли нових знайомих, отримали мотивацію до фізичних занять спортом, ще більше згуртувалися та зарядилися цілим спектром приємних емоцій і вражень. Протягом всього часу спортсмени потужну підтримку отримували від капітана 2 рангу Романа МАРТИЧА і вчителя фізкультури Костянтина СЛОБОДЯНЮКА, які ці дні були поряд з ними. ВМЛ – сила!

Поверталися до ліцею з призами і теплими спогадами про турнір.

Навчання продовжується.

Дякуємо організаторам цього чудового турніру за запрошення наших ліцеїстів.

Є моменти в цьому житті, які мають присмак вічності – це пам’ять про наших Героїв

Перемоги нашій Україні !

Андрій Олександрович Кизило – випускник Київського військового ліцею імені Івана Богуна 2010 року.

Загинув 29 січня 2017 року від поранення під час бою з угрупуваннями російських окупаційних військ у промисловій зоні міста Авдіївка. Майор Андрій Кизило був відзначений високою державною нагородою — званням Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно) за особисту мужність і героїзм, незламність духу, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народу.

Наказом Міністра оборони України майор Кизило Андрій Олександрович навічно зарахований до списків особового складу Київського військового ліцею імені Івана Богуна. Відтепер навічно ім’я колишнього ліцеїста Андрія Кизила називається на вечірній перевірці 1-ї навчальної роти.