Профорієнтаційна робота у школах м.Вінниці

Previous Image
Next Image

За сприяння Благодійного фонду «Колесо підтримки», директором якого є Ігор Любовський , вихованцями нашого ліцею було проведено профорієнтаційну роботу у школах м.Вінниці.

На чолі з вихователем ліцею Олександром ГОНЧАРОВИМ ліцеїсти Богдан і Максим відвідали ряд вінницьких шкіл, в яких розповіли учням 9–го класу про наш навчальний заклад і перспективи після його закінчення. Хлопці демонстрували відеоролики, слайди і відповідали на всі питання, які виникали в присутніх.

Богдану і Максиму вдалося налагодити чудову комунікацію з хлопцями і дівчатами, адже ще вчора ці ліцеїсти теж сиділи за шкільними партами. Feedback був потужний. Цей час був проведений з великою користю для учнів, які з вуст фактично своїх ровесників почули, що таке військова справа, наскільки вона важлива в сьогоденні, побачили мотивованих для захисту Вітчизни юнаків. Зрозуміли і відчули головне — двері ліцею завжди відчинені для справжніх, патріотичних і впевнених хлопців та дівчат.

За час перебування у місті Вінниці ліцеїсти відвідали також дитячо – юнацьку спортивну школу. Юні спортсмени наввипередки розповідали Максиму та Богдану про свої захоплення і досягнення, адже в гостях такі круті хлопці – ліцеїсти! Задоволення отримали всі.

Культурне дозвілля, яке організував Фонд, наші вихованці провели на славу. На гойдалках підіймалися до хмар)…наліталися. Козаки на волі)!

Дякуємо Ігорю ЛЮБОВСЬКОМУ і всій команді Фонду за організацію профорієнтаційної роботи у школах, за щиру гостинність – ХЛІБ і СІЛЬ та за добрий час, який Ви подарували нашим вихованцям.

Тільки в єдності ми непереможні!
Разом ми точно ПЕРЕМОЖЕМ