У ліцеїстів морська навчальна практика

Previous Image
Next Image

Навчальний рік позаду … непростий, із тривогами та загрозами, але з вірою у Перемогу та у світле майбутнє для України! Днями у ліцеїстів відбулася морська навчальна практика, під час якої хлопці та дівчата опанували техніку та правила поведінки в шлюпці під час веслування, дії за командами,керування та маневрування шлюпкою.

Ліцеїсти здобули знання для майбутньої служби на флоті, ще більше здружилися, відчули командний дух та прагнення до перемоги. Всі команди продемонстрували добру техніку веслування з ефективним результатом»,- ділиться учитель з морської підготовки Олександр ПАВЛІЩЕВ.
І повеслували, і отримали велике задоволення…майбутні моряки).

Фіналом практики став спільний навчальний похід з інструкторами реабілітаційного центру благодійного фонду “Україна – це ми” та відокремленого підрозділу громадської організації “Федерація морських багатоборств України” в Одеській області. Мета організацій – допомога військовим та цивільним особам, які постраждали в зоні конфлікту.

Щиро дякуємо за добрий час і допомогу всім, хто був поруч! Ваше дружнє плече – безцінне!
Під час навчального походу, за смачним обідом на свіжому повітрі, хлопці та дівчата мали змогу поспілкуватися безпосередньо з учасниками бойових дій – ветеранами російсько-української війни.

Сьогодні дитинство наших дітей, зранене сигналами тривог… Дитинство, в якому багато болю й втрат. Дякуємо Вам, Воїни, що відстоюєте для українських дітей право на щасливе дитинство і гідне доросле життя.

Перемоги нашій Україні!