День Військово-Морських Сил Збройних Сил України!

День Військово-Морських Сил Збройних Сил України!
Українські ВОЇНИ — міць і сила! Духом патріотизму, високою професійною підготовкою, нескореністю та єдністю надихають весь світ!

Наші ВОЇНИ захищають Батьківщину ціною свого життя на землі, в небі та на морі.
Сьогодні День Військово-Морських Сил Збройних Сил України!

З нагоди професійного свята щиро вітаю матросів, старшин, офіцерів, працівників Військово-морського ліцею імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО. Також вітаю усіх ліцейських друзів, які з 2014 року надавали посильну допомогу в становленні навчального закладу і тих, хто зараз є небайдужим до життя ліцею.

Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, злагоди та любові, світлої надії і душевної теплоти, перемог над проблемами, міцного та надійного тилу, Божого благословення.
Військово-Морським силам Збройних Сил України — могутності, незламної впевненості і твердої віри на шляху до нашої Перемоги!

Захоплюємося героїзмом морських піхотинців, пишаємося відвагою пілотів морської авіації, надихаємося майстерністю берегових ракетників, які вправно нищать корабельний склад ворога.
Схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які віддали своє життя за Україну. Завжди пам’ятатимемо їх подвиг.

Чекаємо повернення з полону всіх військових моряків та захисників України! Ще замайорять жовто-блакитні прапори на кораблях у бухтах українського Севастополя, Маріуполя, Керчі…

Всім Героям Слава!
Слава Україні!

З найщирішими вітаннями начальник Військово морського ліцею імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО
капітан 1 рангу Віктор ШМИГАНОВСЬКИЙ