Бути військовим моряком – це гордо і круто!

Бути військовим моряком - це гордо і круто!
Понад 2 роки війни, тривог, потрясінь і людських втрат. Але для Військово-морського ліцею імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного ці роки не стали часом втрачених надій, надбань і віри в Перемогу.

Досвідчені офіцери та вчителі готують майбутню військову еліту в кращих військових традиціях з якісною освітньою програмою та з безпекою для кожної дитини. Випускники ліцею – майбутні морські офіцери, командири кораблів, підрозділів Військово-Морських Сил.
Двері навчального закладу завжди відкриті для тих, хто не боїться викликів і прагне здобути сучасну військову освіту, щоб стати майбутньою основою Збройних Сил України.

Читати далі “Бути військовим моряком – це гордо і круто!”

Шаную Воїна, біжу за Героїв України

Previous Image
Next Image

До дня пам’яті Захисників України понад 200 жителів міста та області, внутрішньо переміщених осіб, представників силових структур та закладів освіти, серед яких були і вихованці нашого ліцею, прийняли участь у щорічній патріотичній акції” Шаную Воїна, біжу за Героїв України”.
У кожного спортсмена ліцею на грудях прописано прізвище наших випускників – Героїв, які загинули, боронячи рідну землю від російського окупанта.

Всіх пам’ятаємо поіменно:Олександр КОРПАН, Олександр ПЛАМАДЯЛА, Денис ЗАДЕРЕЙ, Павло МІЛЕВИЧ, Артур ТРОФІМЮК, Сергій ШАБАНОВ, Дмитро КІССА.
Наша шана Героям і наш смуток.

Ліцеїсти приклали максимум зусиль, щоб гідно пробігти за кожного Героя, що віддав своє життя за територіальну цілісність і незалежність України. Наша земля зрошена кров’ю цих Захисників…Пам’ятаймо!
Віримо в нашу армію, віримо в Перемогу України.

Ліцеїсти – аніматори в благодійному дитячому літньому таборі

Previous Image
Next Image

Бути прикладом для дітей 6-12 років — задача не з простих, але наші ліцеїсти докладають максимум зусиль, щоб бути найцікавішими та найвеселішими аніматорами.

За підтримки Релігійного Товариства Українців Католиків «Свята Софія» в храмі Святого Архистратига Михаїла вихованці Військово – морського ліцею імені віце – адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО в ролі аніматорів долучаються до проведення благодійного дитячого літнього табору для дітей військовослужбовців та інших пільгових категорій.

Не лише нові знайомства, веселі розваги та щирі посмішки, але і важливі сенси та цінні уроки діти усвідомили з теми табору: David and Goliath.

Три дні відчуваються як 10! Тільки-но погляньте, що ми вже встигли.
– організовували яскраве знайомство з крутими аніматорами
– розмальовувались аквагримом, скільки хотілось
– вивчили молитву англійською
– провели понад 5 уроків англійською та занурились у тему «David and Goliath»
– майстрували браслети
– дивились мультфільми
– провели естафети, багато ігр, вивчили банси та, звичайно ж, мали смачні перекуси

Завжди цікаво дізнаватись щось нове, проводити час зі своєю командою та просто насолоджуватись моментом! Саме тому, під чуйним керівництвом організатора Голови Товариства Ірини ІВАНКОВИЧ та ШАХА (школи англомовних християнських аніматорів) — Тетяни ВЕТЛИНСЬКОЇ та її колег Діани ОСТАПОВОЇ і Марини АТРОХОВОЇ , час проходить незабутньо та з чудовими враженнями!

Чемпіонат України з веслування на ялах

Previous Image
Next Image

Днями команда ліцеїстів під керівництвом учителя з морської підготовки Олександра ПАВЛІЩЕВА взяла участь в Чемпіонаті України з веслування на ялах, на який також прибули команди ветеранів ЗСУ з Києва, Дніпра, Черкасів та Одеси (адаптивне веслування). Водна акваторія, де проходив Чемпіонат України, стала ареною запеклої боротьби та потужних емоцій вболівавальників. Все, як на змаганнях – жеребкування, розминка, проходження дистанції та приємні спілкування про враження від змагань і про те, що найбільше болить – Україна. Ці змагання надовго запам’ятаються ліцеїстам, адже змагалися з командами неймовірних людей – Воїнів. Дякуємо, наші захисники і захисниці, за Вашу стійкість та силу духу, які додають впевненості та віри, що ми обов’язково переможемо!

День воєнної розвідки

День воєнної розвідки
7 вересня – День воєнної розвідки.
Вітаємо воїнів – розвідників з професійним святом!
Схиляємо низько голови перед мужніми розвідниками – захисниками , які віддали своє життя за оборону нашої країни.
Слава Україні!
Героям Слава!
З шаною і щирими вітаннями командування і особовий склад Військово – морського ліцею імені віце – адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО.