Бути військовим моряком – це гордо і круто!

Бути військовим моряком - це гордо і круто!
Понад 2 роки війни, тривог, потрясінь і людських втрат. Але для Військово-морського ліцею імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного ці роки не стали часом втрачених надій, надбань і віри в Перемогу.

Досвідчені офіцери та вчителі готують майбутню військову еліту в кращих військових традиціях з якісною освітньою програмою та з безпекою для кожної дитини. Випускники ліцею – майбутні морські офіцери, командири кораблів, підрозділів Військово-Морських Сил.
Двері навчального закладу завжди відкриті для тих, хто не боїться викликів і прагне здобути сучасну військову освіту, щоб стати майбутньою основою Збройних Сил України.

Майбутні абітурієнти та їхні батьки можуть відвідати ліцей у будь-який зручний для них час. В навчальному закладі можна буде ознайомитися з умовами проживання ліцеїстів, з матеріальною базою, поспілкуватися з ліцеїстами, дізнатися про умови вступу та особливості навчання у ліцеї.
Шлях морського офіцера непростий і з постійними штормами, але побачити вранішнє сонце, яке встає із-за морського обрію – це круто!

Віримо в Бога, віримо в Збройні Сили України, віримо в Перемогу!