Клятва ліцеїста

Previous Image
Next Image

У День захисників та захисниць України вихованці Військово-морського ліцею урочисто склали клятву ліцеїста

Сьогодні, 1 жовтня, вихованці Військово-морський ліцей разом зі своїми однолітками з інших військових ліцеїв України одночасно виголосили клятву ліцеїста. Захід відбувався у форматі онлайн під час урочистої церемонії з Верховним Головнокомандувачем ЗС України — Президентом України Володимиром Зеленським.

Читати далі “Клятва ліцеїста”

Зі святом Захисників і Захисниць України

Зі святом Захисників і Захисниць України
«Зродились ми великої години з пожеж війни, із полум’я вогнів…»
Від усього серця вітаємо зі святом Захисників і Захисниць України та святом Покрови Пресвятої Богородиці всіх, хто захищає нашу землю від російського окупанта, виборює незалежність України для наших дітей і прийдешніх поколінь та невпинно наближає нашу Перемогу.
Безкінечна вдячність, наші Захисники і Захисниці, та щирі побажання міцного здоров’я, довголіття, безпеки, сили духу, терпіння, любові, удачі, прихильної долі, дитячого сміху у ваших оселях та незгасної іскри віри в Перемогу. І нехай оминають осколки та кулі, а Пречиста Діва Марія повсякчас покриває Вас своїм омофором, даруючи незламну віру і надію. Ваші подвиги вписані кров’ю в літопис боротьби українців за свободу!

Читати далі “Зі святом Захисників і Захисниць України”

Вітання із Всеукраїнським днем бібліотеки

Вітання із Всеукраїнським днем бібліотеки
Процвітаюча бібліотека сьогодні – процвітаюча держава завтра!
Сьогодні вітаємо наших працівників бібліотеки Ірину ПАВЛІЩЕВУ та Світлану СЕЛЕЗЬКО з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотеки.

Читати далі “Вітання із Всеукраїнським днем бібліотеки”

Ліцейська родина повниться

Ліцейська родина повниться
Дружня ліцейська родина прийняла до своїх лав першокурсників. Схвильовані, трішки розгублені, але неймовірно щасливі хлопці й дівчата, які щиро люблять Україну – землю своїх предків, обрали непростий шлях майбутнього військового. Спільними зусиллями офіцерів-вихователів, учителів, вихователів ліцей формує майбутню еліту українського війська і дає якісні знання, бо цвіт нації, як і цвіт науки є гілками одного дерева.

Читати далі “Ліцейська родина повниться”