Вітання із Всеукраїнським днем бібліотеки

Вітання із Всеукраїнським днем бібліотеки
Процвітаюча бібліотека сьогодні – процвітаюча держава завтра!
Сьогодні вітаємо наших працівників бібліотеки Ірину ПАВЛІЩЕВУ та Світлану СЕЛЕЗЬКО з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотеки.

В народі кажуть, що вогонь, вогнище повинна підтримувати жінка, можливо і тому в ліцейській бібліотеці ці чудові жінки бережуть духовне тепло, яке розігріває застиглі дитячі серця і є поводирями у храмі, де історія оживає. Ліцеїсти для бібліотеки – найдорожчі гості, для яких двері завжди настіж: гамір, сміх, розмови не змовкають ні на мить так, як і не міліє корзинка з цукерками, смачніше яких не буває…магія).

Сьогодні в бібліотеці незвична тиша – діти на дистанційному навчанні, але бібліотекарі працюють і продовжують онлайн зустрічі зі своїми читачами.

Дорогі наші, пані Ірино і пані Світлано, в цей день зичимо Вам багато людського тепла, щирих і вдячних читацьких посмішок, ніжності та любові, світлих мрій і яскравих подій, життя, наповненого тільки кольорами щастя. Нехай завжди буде завтра і в ньому будуть всі дорогі Вашому серцю люди! Завжди досягайте бажаних висот і залишайтеся задоволені своїми Перемогами.

Якнайшвидшої Перемоги Україні!

З найтеплішими привітаннями командування і особовий склад ліцею.