В Одесі закладено Алею військово-морських ліцеїстів

Previous Image
Next Image

«Алея ліцеїстів» із 45 молодих деревець з’явилася сьогодні, 1 грудня, в  Одесі до Дня Збройних Сил України. Закладання алеї у сквері героїчної оборони міста відбулося за участі вихованців і командування Військово-морського ліцею, командувача Військово-Морських Сил Збройних Сил України віце-адмірала Сергія Гайдука, міського голови міста Одеси Геннадія Труханова, громадськості та ветеранів Збройних Сил України.


– Закладання цієї алеї є символом єднання поколінь збройних захисників міста і Вітчизни. Крім того, це реалізація цивільно-військових відносин, взаємодія між Військово-Морськими Силами і владою міста Одеса, з якою у нас склалися дуже добрі стосунки, – зазначив під час короткого мітингу командувач ВМС ЗС України віце-адмірал Сергій Гайдук.

У свою чергу, міський голова міста Одеси Геннадій Труханов під час промови привітав усіх присутніх з Днем Збройних Сил України, який відзначатиметься 6 грудня.
– Сьогодні це свято актуальне, як ніколи раніше, для усіх українців, тому що від нашої армії залежать мир і спокій. І наша армія, знаходячись на передових позиціях, справляється з поставленими перед нею завданнями, – зазначив міський голова.

Особовий склад навчального закладу разом з представниками комунальних служб міста відтепер буде постійно дбати про висаджені деревця.