Заслужена артистка Руслана Лоцман у Військово-морському ліцеї

Previous Image
Next Image

У Військово-морському ліцеї відбувся концерт “Народної філармонії” під керівництвом заслуженої артистки України Руслани Лоцман з проектом “Молода душа України”. Вже два роки поспіль Руслана виконує свої пісні і підтримує бойовий дух наших бійців в зоні АТО.

Свій концерт Руслана розпочала з морської пісні “Чорноморочка”, якою задала прекрасний настрій всій аудиторії. На концерті лунали пісні народної артистки Валентини Ковальської( яка є одночасно викладачем у Київськ ому військовому ліцеї імені Богуна),народної артистки Тетяни Школьної. Зовсім ще юна артистка Катерина Скрипка присвятила свою пісню Україні , зміст якої-бажання всіх дітей, щоб їхні батьки живі поверталмся з війни . На концерті звучали пісні у виконанні артистів- Марусі Нікольської, Олександри Овсієнко, Надії Старцевої.
Задорний, задушевний настрій , який створили артисти, підхопила вся зала. Ліцеїсти співали і танцювали разом з артистами. Самий активний ліцеїст-тацор Павло Бень отримав диск з піснями “Народної філармонії”. Руслана Лоцман подарувала Військово-морському ліцею прапор з Іваном Виговським, який вручила начальнику ліцею капітану 1-го рангу Віктору Шмигановському. В свою чергу начальник ліцею зробив пам’ятний подарунок “Народній філармоніЇ”. Фотографія з тврчим колективом і особовим складом ліцею буде хорошою згадкою про теплу і незабутню зустріч.