“Lik Без. Історичний фронт” в гостях у ліцеїстів

Previous Image
Next Image

Уже вдруге до Військово-морського ліцею приїздить Кирило Галушко (координатор громадської ініціативи “Lik Без. Історичний фронт) разом з Борисом Черкасом-доктором історичних наук, Оксаною Юрковою-кандидатом історичних наук інституту історії України НАН України та Максимом Майоровим-представником громадської ініціативи “Lik Без…”,істориком, співробітником Інституту національної пам’яті.

Дуже близька і хвилююча для особового складу Військово-морського ліцею  тема Максима Майорова “Кримський сепаратизм і його подолання в 1990-х”, “Севастополь адміністративного статусу місто”. Та й сам історик родом із Севастополя,( зараз проживає на материковій Україні) тому вся його розповідь була просякнута любов’ю до морського міста.

Оксана Юркова розповіла про українську революцію 1917-1921 років, демонструючи світлини та хроніку. Для Бориса Черкаса актуальна морська тема, тому всі ліцеїсти з великим задоволенням слухали розповідь на тему ” Початок козацького флоту”…

Кирило Галушко, як і попереднього разу, привіз в подарунок історичні книги, які подарував бібліотеці Військово-морського ліцею. Ще одна світлина нашої теплої зустрічі і знову чекаємо в гості наших друзів-істориків)