Святкування Дня матері в ліцеї

Previous Image
Next Image

Для ліцеїстів Військово-морського ліцею сьогоднішній день був особливо хвилюючим, адже вони чекали в гості своїх бабусь та матусь. Разом з Альоною Остаповою хлопці підготували концерт до Дня матері. 

День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозумі є, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. А для ліцеїстів, які вилетіли з батьківського гнізда , зустріч з мамою-справжнє свято.

Ніжний мотив маминої колискової… Ліцеїсти читають найніжніші вірші про маму, а позаду на полотні один за одним виникають образи їхніх матусь.

Легенда про маму , яку прочитала Альона Остапова, до сліз зворушила всіх присутніх..вирване сином з грудей материнське серце і тоді не перестає хвилюватися за свого сина. .любов материнська не мае меж. У виконанні ліцеїстів лунали “Чорнобривці”, “Два кольори”. Вже традиційно в гості завітали дівчатка з сьомої гімназії і Євгенія Атрохова з піснею” А сорочка мамина біла,біла”…зал підспівував. Прекрасні танці для матерів , вірш Міші Цейтліна для своєї матусі…і ніжні обійми ..зворушливо. Кожний присутній думав про свою МАМУ, про її невтомні руки, про її тихий лагідний голос, який не спутаєш з ніким у світі….захотілося стати маленьким і як в дитинстві міцно-міцно її обійняти.

Піснею Кузьми Скрябіна завершився концерт для мам. Капітан 2 рангу Олег Селезько подякував всім артистам за надзвичайний концерт, який тоже торкнувся струн його серця і душі….згадав маму і голос здригнувся…

Завтра, 14 травня, День Матері-найдорожчої в світі людини…Привітайте або…помоліться.