Турнір з міні-футболу пам’яті Героїв Чорнобиля

Previous Image
Next Image
Ліцеїсти Військово-морського ліцею взяли участь у Всеукраїнському турнірі  з міні-футболу пам’яті Героїв Чорнобиля, який проходив  в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля .

 Священна пам’ять тим, хто поклав своє життя, захистивши нас від радіаційної загрози.катастрофи, яка ніколи не зітреться з людської історії, не згасне у віках.
Серед почесних гостей, були: віце-президент Національного олімпійського комітету України Микола Томенко, перший заступник голови фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Віктор Корж та головний тренер ФК «Черкаський Дніпро» заслужений майстер спорту Вадим Євтушенко.
Участь у змаганнях взяли 12 команд, які випробовували свої сили на міні-футбольних полях ЧІПБ.  Ліцеїсти Військово-морського  набралися досвіду знайшли нових друзів і отримали масу позитивних емоцій.   

Керівництво та працівники ЧІПБ ознайомили учасників турніру із специфікою та перевагами навчання, довели необхідну інформацію, яка стосується умов вступу до інституту, спеціальностей, особливостей навчання, проходження служби та майбутнього працевлаштування. Також запрошені гості відвідали оновлений Народний музей інституту.