Свято останнього дзвінка у Військово-морському ліцеї

Previous Image
Next Image

У Військово-морському ліцеї проведено свято “останнього дзвінка” і урочисту церемонію випуску.  74 вихованцям вручені атестати про повну середню освіту та нагрудні знаки ліцеїстів.

Напутнє слово від командувача Військово-морських Сил Збройних Сил України Ігора Воронченка, начальника ліцею Віктора Шмигановського, мами ліцеїста Олександра Калініна та духівників о.Олександра та о.Василя. Хвилюючий момент прощання з бойовим прапором ліцею…і останній вальс з вчителями. Дякуючи сім’ї Сиваків, до ліцею для отримання атестату зрілості завітав ліцеїст Василь Канюка( який проходить реабілітацію після нещасного випадку). Майже усі випускники вирішили продовжувати військову освіту. В середині червня вони дізнаються результати іспитів і зможуть подати документи у вищі військові заклади , щоб вийти звідти справжніми морськими офіцерами

Уже традиційно ліцеїстам вручили обереги – на цей раз вишиті сорочки. Різнокольорові кульки, подаровані батьками, високо взлетіли в небо…Нехай здійснюються ваші мрії, дорогі наші випускники і приходьте в гості …для вас двері Військово-морського ліцею залишаються відчиненими назавжди!!!

Пишайся ними, Україно мила!

Це наша гордість, це-твої сини!

Щоб їм завжди в житті усім щастило,

І, щоб вони- не бачили війни!!!