Практичне відпрацювання дій з навчальної пожежної тривоги

Previous Image
Next Image
У Військово-морському ліцеї під керівництвом начальника ліцею капітана 1 рангу Віктора Шмигановського було проведене практичне відпрацювання дій з навчальної пожежної тривоги. На цьому заході були присутні начальник служби пожежної безпеки Командування ВМС України підполковник Андрій Михайлов, батьки, волонтери і журналісти 7 каналу м. Одеси.

Був поданий сигнал пожежної навчальної тривоги і проведена евакуація всього особового складу з виносом Бойового Прапору. Після цього-шикування , перевірка наявності особового складу і оцінка їхнім діям при евакуації. Ліцеїст віце-старшина 2 статті Руслан Ковба розповів батькам про схеми евакуації з ліцею на випадок пожежі і як їх читати, основні рекомендовані шляхи евакуації; резервні (другорядні) шляхи евакуації; умовні знаки розміщення вогнегасників, пожежних кранів, гідрантів, телефонів.
Батьки побачили, що їхні діти озброєні знаннями при виникненні пожежі , ліцей забезпечений належним пожежним інвентарем і впевнилися, що безпека та життя дітей у Військово-морському ліцеї на першому місці