Таланти Військово-морського ліцею

Previous Image
Next Image

Народна мудрість каже: той, кому є що сказати, зазвичай мовчить. Про одного такого ,,розвідника,,  з Військово-морського ліцею хочеться розповісти…ліцеїст Ілля Земцев. Спокійний, скромний з хорошою успішністю та поведінкою . А потім раптом виявляється, що після того, як ви розговорилися, цей тихий і скромний – цікавий і дивовижний хлопчина.

Ті, хто мало говорить, багато що думає. А думати Іллі є про що…

З дитинства батьки намагалися привити любов до спорту…карате, футбол, боротьба, а два з половиною роки назад Ілля вирішив зайнятися велоспортом, на що його заохотив молодший брат Данило, який вже поспіль трьох років займається велоспортом. Тренер Олексій Федоров в КДЮСШ №4 ТВТ Одеса (34 роки стажу в цьому виді спорту)  зразу ж побачив хист Іллі до велосипеда і запропонував тренуватися серйозно. Від себе додам, спортивні велосипеди і форма не є із дешевих, тому батько ( полковник запасу, а військові повинні вміти все) левину долю зробив своїми руками і підручними засобами. Як сказав батько, Леонід Земцев – найкраще дітям, а їх у нього троє і всі сини…щасливий). Не пропускаючи занять у ліцеї, Ілля тренувався до останнього поту. І результат є – срібна медаль на чемпіонаті України з велоспорту-маунтинбайку .  Тренер Олексій Федоров з досадою говорить , що долати круті віражі і гірські стежини завжди легше і спритніше на сучасному спортивному велосипеді, що і віддалило Іллю на один метр від повної перемоги. Але …все, що потрібно для майбутньої перемоги , за словами тренера, у нашого вихованця є – сила духу, жага до своєї справи, до духу суперництва, до перемоги, спортивна злість і любов до обраного спорту. Брат Данило теж у своїй категорії зайняв друге місце…ідуть пліч-о-пліч. До спільної світлини долучилися головний суддя змагань Руссу Ілля Якимович і  відомий велогонщик Сергій Росенко.
А попереду на Іллю чекає ЗНО і вибір майбутньої професії. Не менш талановиті тренера (учителі) у Військово-морському ліцеї, вклали в дитячу душу  і голову всі свої знання і свою любов. То ж бажаємо нашому ліцеїсту досягти найвищих результатів ужитті і спорті, стати гідним своїх учителів і справжнім патріотом своєї країни. А на Данила чекає Військово-морський ліцей…любимо справжніх).
Прес офіцер Військово-морського ліцею
Олеся Селіванова